Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Angus Macfadyen
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Występuje jako: Angus Macfadyen

Płeć: mężczyzna
Data urodzenia: 1963-09-21
Wiek: 55 lat
Urodzeni w wrześniu
Znak zodiaku: Panna
Miejsce urodzenia: Glasgow, Szkocja, Wielka Brytania
Wzrost: 178

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Angus Macfadyen grał w filmach

Angus Macfadyen - filmografia aktorska

Hirokin / Hirokin (2011) jako Moss
Ironclad / Ironclad (2011) jako Ned Coteral
Pound of Flesh / Pound of Flesh (2010) jako Patrick Kelly
Impuls / Impulse (2008) jako Dr Jonathan Dennison / Simon Philips
Dziwne przypadki / Clean Break (2008) jako Matt McKay
Piła V / Saw V (2008) jako Jeff
Redline / Redline (2007) jako Michael
Piła IV / Saw IV (2007) jako Jeff
Kaliber 45 / .45 (2006) jako Duży Al
Virgin of Juarez, The / Virgin of Juarez, The (2006) jako Patrick Nunzio
Piła III / Saw III (2006) jako Jeff
Murder on the Yellow Brick Road / Murder on the Yellow Brick Road (2005) jako Michael Alberts
Ryzykant / Shooting Gallery, The (2005) jako Tenderloin Tony
Pięć dni do północy / 5ive Days to Midnight (2004) jako Roy Bremmer
Boskie sekrety siostrzanego stowarzyszenia Ya-Ya / Divine Secrets of the Ya-Ya Sisterhood (2002) jako Conner
Equilibrium / Equilibrium (2002) jako Wicekanclerz Dupont
Napad / Styx (2001) jako Mike
Jazon i Argonauci / Jason and the Argonauts (2000) jako Zeus
Fasada / Facade (2000) jako Frederic Colbert
Ukryta tożsamość / Second Skin (2000) jako Sam Kane
Tytus Andronikus / Titus (1999) jako Lucjusz
Cradle Will Rock / Cradle Will Rock (1999) jako Orson Welles
Lanai-Loa / Lanai-Loa (1998) jako Turner
Jakoś leci / Still Breathing (1997) jako Philip
Nevada / Nevada (1997) jako West
Pogarda i uprzedzenie / Snide and Prejudice (1997) jako Michael Davidson / Adolf Hitler
Wirtualni wojownicy / Warriors of Virtue (1997) jako Komodo
Liz: Historia Elizabeth Taylor / Liz: The Elizabeth Taylor Story (1995) jako Richard Burton
Braveheart - Waleczne Serce / Braveheart (1995) jako Robert the Bruce
Sex i kasety video / Two Golden Balls (1994) jako Dexter
15: The Life and Death of Philip Knight / 15: The Life and Death of Philip Knight (1993) jako David McBride